Bežične bubice Beograd

Da li je Bluetooth Bubica Pravi izbor

Ovaj vid komunikacije u početku su koristili tajni agenti, bezbednosne službe, službe obezbeđenja poznatih ličnosti za tajnu međusobnu komunikaciju i dojave. Danas su ovi uređaji dostupni svima a bluetooth bubice najviše su popularne među studentima.

image-0-02-05-6cf25b0f02ec603ff01650c73f379d62846a98f3353945b5c1c20546777d8574-v
Zbog praktičnosti i nevidljivosti, studenti bluetooth bubice koriste kao pomoć na ispitima. Po obliku i materijalu izrade ne razlikuje se od predhodnih modela. Bluetooth bubica je jednostavna za korišćenje i cela staje u slušni kanal. U sebi bubica sadrži mali prijemnik signala (u ovom slučaju bluetooth prijemnik) i zvučnik. Kao napajanje bluetooth bubica koristi malu okruglu bateriju 337.
Svaka bubica na sebi ima nit, nešto poput antenice, ta nit služi za lakše izvlačenje bubice iz slušnog kanala. Bubica se izvlači uz pomoć pincete. Važan deo pri korišćenju bluetooth bubice je bluetooth pločica koja se stavlja ispod majice.

Baterija za bežičnu bubicu
Kod funkcionisanja bluetooth bubice jednu od najvažnijih uloga igra baterija. Trajanje baterije u bluetooth bubici za ispite zavisi od kvaliteta baterije. Sa originalnom baterijom bubica može da ima nesmetan rad i do 3-4h.
Bubica sa bluetooth-om se povezuje sa svakim telefonom. Pri korišćrnju bubice mobilni telefon u opšte ne mora da bude kod korisnika, već može da bude udaljen do 10m.

Ovo je jedan od najboljih i najpouzdanijih načina za tajnu i bezbednu komunikaciju na ispitima.