Sat sa kamerom

Prednosti satova sa kamerom

Danas su satovi sa kamerom realnost, svakome su dostupni i definitvno su najpopularniji uređaji među špijunskom opremom.
Pošto su satovi gotovo neizostavni modni detalj svake odevne kombinacije bilo da je u pitanju sportska ili elegantna kombinacija oni su definitivno najbolji izbor kada je u pitanju špijunaža ili beleženje nekog bitnog trenutka u video zapis.
Satovi sa više funkcija su sve popularniji. Špijunski satovi kako ih većina zove jer je osnovna namena ovih satova za špijuniranje mogu se koristiti u gotovo svim situacijama i omiljeno su orudje agenata CIA i MI5 i privatnih detektiva.
Najbolji špijunski sat izgleda kao običan sat, samo sa mogućnošću beleženja video zapisa ili pravljenja fotografija preko kamere koja je instalirana u satu ili na narukvici sata.
Sa sakrivenom kamerom u satu potpuno ste slobodni da snimate bilo gde, u bilo koje vreme bez izazivanja sumnje i privlačenja pažnje prisutnih. Sat sa kamerom ima mogućnost da beleži snimke u internu memoriju ili da snimljeni materijal direktno “live” šalje i beleži na neki od uređaja kao što su laptop, tablet ili mobilni telefon. Neki satovi su opremljeni i mikrofonima tako da pored video zapisa poseduju mogućnost beleženja i audio zapisa.
Satovi takođe mogu da se koriste i za video nadzor u kući, tako da neprimetno možete preko sata da motrite šta se dešava u vašim domovima.

            

 

Sat sa kamerom
Sat sa kamerom

Prednosti sata sa kamerom

Svakako kako smo već spomenuli ovo je jedan od vrhunskih pametnih uređaja koji je pretvorio kmeru, mikrofon i digital video recorder u radni sat. Kombinacijom svih ovih uređaja na jedno tako malo mesto kao što je sat , ovaj uređaj može da se koristi za špijuniranje, beleženje video zapisa na nekim važnim kongresima, konferencijama (kasnije se koristi kao podsetnik), kao pomoćno sredstvo u učenju, dokaz na sudu ili bezbednosni uređaj.

Video materijal zabeležen pametnim satom sa kamerom može da se zabeleži u više rezolucija. Oni imaju internu memoriju čiji kapacitet varira od uređaja do uređaja ali ono što je bitno je to da se video zapis na većini satova sa kamerom može direktno slati na neki od pametnih uređaja kao što je laptop, PC, tablet ili smartphone i samim tim se produžava trajanje video zapisa i nema presnimavanja materijala.

Veoma je jednostavan za korišćenje. Kamera je smeštena na zglobu ruke i samim tim imate mogućnost da je usmerite direktno ka onome što želite da zabeležite ili prenesete.  Baterije se uglavnom pune USB vezom preko laptopa ili punjača.

Na satovima su smeštene i jednostavne kontrole poput dučmića za paljenje i gašenje ali i onih za izbor snimanja, tj. izbor slikanja ili video zapisa. Većina satova sa kamerom danas imaju i tač displeje preko kojih se upravlja kamerom i ono što je važno drugi koji primete vaš sat vide samo kazaljke i brojeve tako da ste potpuno opušteni pri radu.

4 thoughts on “Prednosti satova sa kamerom

  1. Этот чай уникального пурпурного цвета, вот уже более шести тысяч лет выращивается в самых высоких горах на земле – Непале и Тибете и используется в разнообразных медицинских целях, а сейчас засчёт огромного набора полезных свойств заслуженно набирает популярность во всём мире.
    Пурпурный чай – это мощнейший жиросжигатель, который к тому же препятствует возникновению новых отложений, превращая жир в энергию.
    Официальный сайт: http://cpagetti2.com/QohV/

Comments are closed.