Bezicne bubice mini kamere

Zanimljivi Načini Prepisivanja na Ispitima

U ovom tekstu navešćemo vam nekoliko najsmešnijih, najluđih ali moram priznati i najkreativnijih načina varanja na ispitima.

Skriveni pomagač u ormanu

U jednom manjem gradiću u Engleskoj na polaganju ispita iz Španskog jezika učenici su sakrili svog kolegu iz Meksika koji je bio na razmeni učenika u orman u kome su se nalazila sredstva za nastavu. Učenik iz Meksika je imao kod sebe kopiju testa i šaputao je odgovore kolegama (drugovima) koji su sedeli u zadnjem redu u blizini ormana. Profesor za ovu prevaru nije znao.

Sestre bliznakinje

Na završnom testu iz aritmetike jedna studentkinja iz Oklahome iskoristila je svoju sestru bliznakinju koja je odlično znala ovaj predmet za razliku od nje. Sestra je otišla umesto nje na ispit i uradila test za prolaznu ocenu. Naravno profesor nije ništa primetio pošto su sestre bile identične.

Dizajnerski porez

Jedan student je pazljivo odlepio etiketu sa flaše koka kole i skenirao je kao Image file. U Photoshop-u je obradio tu sliku i umesto teksta o sastojcima ispisao odgovore koji su mu pomogli na ispitu. Koliko je bio vešt u tome govori i to da je za svoju etiketu koristio sličan sjajni papir kao i Koka Kola, tako da niko nije primetio razliku a on je test polozio zahvaljujući svojoj kreativnosti i poznavanju Photohop-a.

Nokti

Jedna studentkinja je čak 100 odgovora napisala na svoje nokte koje je ofarbala u različite boje. Uspela je da položi ispit iz računovodstva.

Sigurni smo da su ovo samo neki od kreativnij i smešnih načina prepisivanja i da se svako od vas našao u sličnoj situaciji kada je trebao da smisli najbolji način kako bi položo svoj test. Ako vam je potreban savet i najbolje rešenje za vaš problem pozovite nas i mi ćemo naći najbolje rešenje za vas.